Voorlopig kunnen enkel gekende patiënten online een afspraak maken

Wat te doen bij tandpijn tijdens de COVID-19 crisis?

Tandproblemen tijdens Corona crisis: Wat nu? Ga niet naar de huisarts, de spoeddienst of een tandtechnieker!

Als medisch contactberoep mogen en kunnen wij onze activiteiten verzetten mits de juiste maatregelen. Voor u houdt dit in:

1/ Indien u één of meerdere van volgende symptomen vertoont, vragen wij u om uw afspraak te verplaatsen: hoesten, koorts, verstopte neus, loopneus, reuk- en of smaakverlies. Ook indien iemand binnen uw directe omgeving symptomen heeft en/of een bevestigde COVID-besmetting, vragen wij u om uw afspraak te verplaatsen.

2/ Bij binnenkomst in de praktijk vragen wij om een mondmasker te dragen en de handen te ontsmetten aan onze contactloze dispenser.

3/ Uw temperatuur zal gemeten worden vooraleer u bij de tandarts komt. Bij een temperatuur boven de 37.5 graden Celcius zonder tandpijn of abces, wordt de afspraak verplaatst.

4/ Bij het binnenkomen in het kabinet zal nogmaals gevraagd worden de handen te ontsmetten.

5/ U zal gevraagd wordende mond te spoelen met een desinfecterend middel, dit gedurende 30 seconden, net vooraleer de tandarts begint te werken.

Wij nemen volgende extra maatregelen voor uw veiligheid:

1/ De tandarts draagt een FFP2 mondmasker en faceshield bij aerosolopwekkende behandelingen. 

2/ In elk kabinet staat een apparaat dat constant de lucht desinfecteert.

3/ De desinfectie van het materiaal en de stoel is hetzelfde gebleven. Dit omdat wij altijd in een zeer infectiegevoelig gebied werken en elke patiënt als potentiële dragen van overdraagbare aandoeningen moeten behandelen.

Enkele nuttige links

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren. Meer info en cookies instellen